Închirierea unei mașini cu șofer în Moldova este un serviciu de actualitate

Închirierea unei mașini cu șofer în Moldova este un serviciu de actualitate

     Ritmul rapid al vieții duce la o aglomerație imensă pe autostrăzi. Și, dacă o mașină este necesară pentru o perioadă scurtă de timp, închirierea unui transport cu  șofer este o opțiune ideală pentru efectuarea călătoriilor. Internetul este plin de site-uri care oferă un serviciu de căutare și selecție, unde orice client poate găsi transportul dorit. Informații sunt furnizate cu privire la închirierea de mașini cu șofer în multe localități ale Moldovei.

     Pierderea de timp și schimbările multiple ale flotei atunci când călătoriți cu transportul public sunt obositoare. Închirierea unei mașini în Moldova cu șofer vă permite să vă simțiți confortabil pe tot parcursul călătoriei și să nu vă adânciți rutina drumului.Clienții folosesc o mașină cu șofer în diferite cazuri: pentru organizarea de petreceri și nunți, primirea colegilor și cunoscuților la aeroport și gara feroviară, atunci când se întâlnesc de la maternitate.

     Parcarea include limuzine și mașini retro exclusive, sedanuri moderne și SUV-uri, microbuze confortabile, mașini sport.

     De exemplu, sunt oferite autobuze de transfer confortabile. Plimbarea cu limuzina în Moldova în timpul nunților și evenimentelor speciale va fi amintită în special de invitați. Datorită informațiilor privind resursele specializate, clientul poate alege o mașină de o anumită categorie și echipamente tehnice; alegeți marca, culoarea și anul de fabricație al mașinii; rezervați transportul de călători cu tarif orar sau pentru o perioadă lungă de timp. Informații reale, fotografii detaliate, informații despre proprietar - totul pentru a ajuta clienții!

Închiriere orară cu șofer și pentru o perioadă lungă de timp. Căutarea unei mașini cu  cu șofer implică selectarea unei mașini în scopuri specifice, de exemplu:

- o limuzina eleganta - pentru evenimente de nunta;

- o mașină solidă de clasă business - pentru a sublinia soliditatea clientului;

- monovolum modern - pentru excursii și excursii de companii mici;

- sedan pasager - pentru weekend;

- vehicul off-road puternic - pentru pescuit și vânătoare.

Sosirea promptă la destinație va fi asigurată dacă rezervați o mașină de închiriat cu un șofer personal. Cea mai bună opțiune este să comandați o mașină de închiriat în Moldova. Puteți alege cea mai bună opțiune de servicii, puteți vizualiza ofertele și vă puteți familiariza cu condițiile de închiriere de pe site-urile de internet. De asemenea, este posibil să faceți o rezervare online completând un formular simplu. Conducerea unei mașini cu șofer va aduce doar emoții pozitive, va face călătoria plăcută și ușoară.

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image