Când merită să închiriați o mașină în Moldova ?

Când merită să închiriați o mașină în Moldova ?

     Oamenii moderni trăiesc într-un ritm dinamic. În acest ritm, este imposibil să supravețuiești fără un vehicul. Nu toată lumea are o mașină în Moldova, nu orice persoană sau companie își poate permite să întrețină un vehicul permanent. Deseori avem nevoie de  transportul cu o capacitate semnificativă de pasageri. Atunci când nu este posibil să achiziționați o mașină sau mașina vă este temporar defectată, puteți oricând să comandați un serviciu de închiriere în Moldova.

     Puteți comanda o mașină cu sau fără șofer. Astfel de servicii sunt solicitate în aproape toate orașele Moldovei. Înainte de a acorda preferință unei anumite companii care oferă servicii de închiriere auto, trebuie să vă asigurați de următoarele:

- există o licență pentru a furniza astfel de servicii;

- există un număr suficient de autoturisme de diferite mărci;

- se încheie un contract de închiriere oficial, care precizează toate condițiile care se potrivesc ambelor părți. De obicei companiile mari corespund tuturor acestor caracteristici.

     În ce alte cazuri merită să închiriați o mașină în Moldova? Deseori trebuie să întâlnești parteneri de afaceri, rude la aeroport sau gară. În acest caz, este recomandabil să contactați compania pentru a închiria vehiculul necesar. Aici puteți alege o mașină care va satisface toate necesitățile Dvs.

     Un contract de închiriere auto în Moldova poate fi încheiat pentru o oră, o săptămână, o lună. Totul depinde de capacitățile și nevoile financiare ale clientului. O mașină de închiriat poate fi rezervată pentru cei care pleacă într-o călătorie, dar nu au propria mașină, sau nu este suficient de confortabilă pentru călătorii lungi. În acest caz, mașina poate fi comandată cu un șofer. Trebuie remarcat faptul că o mașină cu șofer va costa mult mai mult pentru călătoriile lungi.

     Principalele avantaje ale închirierii unei mașini sunt următoarele:

     1. Când un client încheie un contract de închiriere auto, acesta își economisește banii. Nu cheltuie bani pentru asigurări, combustibil, inspecția tehnică a mașinii. Acest lucru este benefic mai ales atunci când vehiculul este necesar pentru o perioadă scurtă de timp.

     2. Un alt avantaj important al închirierii unei mașini este absența costurilor indirecte asociate întreținerii mașinii. Clientul se eliberează de diverse probleme organizaționale. El primește mașina în stare bună la momentul potrivit. Sarcinile sale includ umplerea combustibilului, funcționarea sigură și corectă a vehiculului. Returnarea vehiculului este specificată în contract. Aceasta poate fi o livrare fizică a mașinii direct la curtea de închiriere. Clientul poate lăsa mașina la locul convenit.

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image