Avantajele ce le ofera chiria auto de la aeroport Chisinau, Moldova

Avantajele ce le ofera chiria auto de la aeroport Chisinau, Moldova

    Prin ce se manifesta specificul de arenda masini in Chisinau, Moldova ? Situatia economica actuala in care se afla tara noastra a determinat foarte multi concetateni de ai nostril de a parasi hotarele tarii, pentru a gasi un loc de munca mai bine platit, pentru a-si asigura existent dar si pentru a-I putea ajuta pe cei apropiati. Insa cit de bine nu ar fi in alta tara, avind o stabilitate financiara si o perspective pe viitor, este greu de activat fara a avea alaturi pe cei dragi sot/sotie, copii, parinti, frati, surori.

    Iata de ce cind reveniti acasa pe citeva zile sau chiar saptamini, neavind propriul autoturism dvs. puteti apela la serviciul auto chirie in Chisinau la aeroport. Luind o masina in arenda de la aeroport veti economisi timpul, deoarece nu va trebui sa mergeti undeva in oras sa cautati oficiul firmei de inchirieri, precum si veti economisi banii ce va trebui sa-I achitati la taxi pentru plecarea in oras, care poate fi o suma destul de exagerata pentru traseul aeroport-oras.

    Daca veti comanda o masina de la agentia noastra, nu uitati sa concretizati ca autoturismul vreti sa-l primiti la aeroport sau in alt loc comod pentru dvs. si noi il vom livra la locul si la ora prestabilite. Serviciul de livrare a autoturismului la aeroport costa 5 euro ziua si 10 euro pentru perioada de noapte. La fel dvs. puteti proceda si la intoarcerea automobilului contra aceleiasi sume. Primirea si returnarea autoturismului la aeroport este simplu si comod.

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image