Masini in arenda Chisinau, Moldova de clasa economa

Masini in arenda Chisinau, Moldova de clasa economa

    Auto in arenda Chisinau, Moldova de clasa economa. Odata ce aveti nevoie de un autoturism in arenda dvs. puteti apela la serviciile companii noastre.www.bestrent.md ofera masini sigure, comfortabile, si econome. Cind luati o masina in arenda trebuie sa atrageti atentia la urmatoarele aspecte: starea tehnica a masinii, dotarile acesteea precum si un aspect destul de important cum ar fi: consumul mediu la suta de kilometri parcursi.

    Deci daca optati pentru o masina in arenda pe termen lung, sigur optimal va fi sa luati un autoturism cu consum redus de combustibil. Respectiv la noi puteti gasi astfel de masini la un pret foarte avantajos, plus la toate pretul variaza in dependent de perioada pentru care luati masina. Deci cu cit perioada de arenda va fi mai mare cu atit pretul va fi mai mic. Pentru clienti permaneti si fideli oferim si alte facilitate cum ar fi livrare gratuita la aeroport sau domociliu, darea in folosinta cu titlu gratuit a scaunului pentru copil si a navigatorului precum si alte avantaje placut surprinzatoare.

    La compania noastra fiecare client se trateaza individual luind in consideratie astfel necesitatile si preferintele fiecaruia. La fel dvs. dispuneti de asistenta mobila 24/24 pe tot teritoriul Republicii Moldova, ceea ce va va asigura un ajutor rapid in cazul in care intilniti o careva dificultate in exploatarea in cazul cind luati un auto in arenda in Chisinau, Moldova.

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image