Masini in chirie Chisinau Moldova ieftine

Masini in chirie Chisinau Moldova ieftine

    Un număr considerabil de străini care vizitează capitala noastră , astăzi, doresc să utilizeze servicii de inchirieri auto din Chisinau, Moldova. La prima vedere , cel mai simplu mod pentru o persoană care este într-o țară străină - este de a folosi transportul public sau taxi . Însă spre deosebire de opţiunea de a lua maşini in chirie în Chisinau, variantele alternative prezintă anumite dificultăți . În primul caz , este necesar să intre în esenţa orarului şi itinerarul rutelor de transport , precum şi obstacolul lingvistic deoarece fără o cunoaştere minimă a limbii ţării unde te afli este destul de greu să mergi cu transportul public.

    Ceea ce priveste taxiul nu este exclusă majorarea tarifelor pentru o persoană străină din partea şoferilo de rea credinţă. Dacă aveți în plan să vizitaţi mai multe locuri din Moldova sau să mergeţi la un drum destul de lung apelînd la servicul unui taxi cu siguranţă veţi plăti o suprataxă ce va diminua considerabil bugetul preconizat pentru călătorie.

    Pentru străinii care au decis să descopere tot spectru de atracţii turistice şi localuri ale capitalei , sau pur şi simplu doresc săşi petreacă timpul liber fără a fi dependent de oarecare itinerar sau să fie presat de timp, auto chirie Chisinau Moldova propune maşini în chirie ieftine, aceasta fiind soluția cea mai optimă pentru această problemă . Cu toate acestea , și aici există unele nuanțe , dacă ești un străin care nu este versat în hărțile unui oraș necunoscut, soluţia optimă este de a folosi un GPS navigator ce-l puteţi lua în arendă sau aţi putea apela la serviciul de închiriere auto cu şofer

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image