Masini in chirie in Chisinau, Moldova

Masini in chirie in Chisinau, Moldova

De ce sa alegeti serviciile noastre de inchirieri auto ?

- Cel mai mic prêt si cea mai mica garantie de pe piata serviciilor de Chirie auto in Chisinau

- Kilometraj nelimitat - Rezervare on-line cu confirmare prin e-mail,fara plata prepay sau credit card

- Autoturisme in stare tehnica foarte buna

- Oferim la dorinta scaun pentru copii,GPS navigare,serviciul soferului

- Pentru client fideli preturile sint flexibile

    Pentru ca satisfactia clientului e pe primul plan noi va propunem masini in chirie in Chisinau, Moldova comfortabile si sigure. Daca dvs. gasiti o alta companie de inchirieri auto in Chisinau, Moldova ce va propune un prêt mai mic sau o oferta mai avantajoasa, ceea ce este putin probabil, noi vom face tot posibilul sa ne apropiem la maxim de oferta sau pretul dat. Daca dvs aveti careva sugestii, propuneri,idei,reclamatii,obietii cu referire la serviciile noastre de chirie auto , noi sintem intotdeauna dispusi sa mergem in intimpinare clientului deoarece parerea dvs conteaza. Si nu uitati ca:

- Daca calotoriti cu un copil utilizati scaunul penrtu copii

- Daca aveti necesitate puteti apela la serviciul soferului

- Daca alegeti o destinatie necunoscuta inchiriati un GPS navigator Republica Moldova se mindreste cu peisajele sale pitoresti,cu oamenii sai ospitalieri si cu monumentele sale istorice.

    Daca va-ti planuit sa vizitati aceste meleaguri nu ezitati sa apelati la masini in chirie in Chisinau, Moldova deoarece nu este nimic mai placut decit sa fii singur stapinul timpului tau si sa-ti organizezi singul programul de vacanta. Odata ajunsi la Aeroportul Chisinau puteti apela la serviciul de inchirieri auto in Chisinau pentru serviciul de transef Aeroport-Hotel sau Aeroport-Apartament,unde veti fi asteptat de un agent al auto chiriei care va va conduce pina la destinatie.

    Daca aveti inclusa in agenda o calatorie sau excursie la o destinatie necunoscuta puteti apela la serviciul soferului de la auto chirie care va fi la disponibilitatea dvs. pe parcursul integii calatorii.Dar daca totusi ati hotarit sa va aventurati si sa porniti la drum singur inchiriati de la auto chirie un GPS navigator care va va ajuta sa evitati multe dificultati.GPS navigatorul are instalate cele mai detaliate harti atit ale Chisinaului cit si ale Moldovei si intregii Europe.

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image