Masini in chirie in Moldova

Masini in chirie in Moldova

    Chiria auto in Moldova prezinta interes persoanelor ce nu dispun de autoturism propriu Masini in chirie in Moldova pot fi gasite foarte simplu si foarte repede. Principalul este sa stiti singuri ce cautati, sa fiti determinat cert asupra modelului si pretului ce sinteti dispusi sa-l platiti pentru masina in chirie ce pretindeti sa o luati. In Republica Moldova activitatea data de prestare a serviciilor de inchiriere a autoturismelor a luat o amploare deosebita de mare in ultima perioada, fapt ce nu pute sa-si lase amprentele sale asupra activitatii in intregime.

    Daca sa vorbim despre laturile pozitive a acestei extinderi putem mentiona urmatoarele: la moment oferta prevaleaza cu mult cererea ceea ce este un plus mare pentru potentialii beneficiari ai companiilor de prestare a serviciilor de masini in chirie in md. Nu trebuie sa fii mare economist ca sa intelegi ca cind oferta prevaleaza cu mult cererea pretul serviciilor scade, deoarece fiecare agent econimic isi doreste supravetuirea sa pe piata. Un alt moment favorabil este si faptul ca avind o oferta mare respectiv potentialul client are o varietate mare de alegere a unui autoturism ce i se potriveste.

    Dar dupa cum stim moneda are doua laturi astfel ar fi bine de mentionat si partile negative ale situatiei de la moment. Aparitia abundenta a noilor prestatori de servicii in domeniul chiriei auto in Moldova destabilizeaza activitatea intreprinderilor care activeaza de mai mult timp prin prestarea serviciilor de proasta calitate. Este lucru bine stiut ca cunoasterea sau experienta bogata se acumuleaza cu timpul, astfel o firma cu experienta in domeniu de un an nici o data nu va presta aceleasi servicii de calitate de masini in chirie in md ca si una cu un staj de cel putin 5 ani.

De ce sa alegeti serviciile noastre de inchirieri auto in Chișinău ?

- Cel mai mic prêt si cea mai mica garantie de pe piata serviciilor de chirie auto in Chisinau

- Kilometraj nelimitat - Rezervare on-line cu confirmare prin e-mail,fara plata prepay sau credit card

- Autoturisme in stare tehnica foarte buna - Oferim la dorinta scaun pentru copii,GPS navigare,serviciul soferului

- Pentru client fideli preturile sint flexibile

    Pentru ca satisfactia clientului e pe primul plan noi va propunem masini in chirie in Chisinau, Moldova comfortabile si sigure.Daca dvs. gasiti o alta companie de inchirieri auto in Chisinau, Moldova ce va propune un prêt mai mic sau o oferta mai avantajoasa, ceea ce este putin probabil, noi vom face tot posibilul sa ne apropiem la maxim de oferta sau pretul dat.

Arenda unei masini in Moldova

    Daca dvs aveti careva sugestii, propuneri,idei,reclamatii,obietii cu referire la serviciile noastre de chirie auto , noi sintem intotdeauna dispusi sa mergem in intimpinare clientului deoarece parerea dvs conteaza. Si nu uitati ca:

- Daca calotoriti cu un copil utilizati scaunul penrtu copii

- Daca aveti necesitate puteti apela la serviciul soferului

- Daca alegeti o destinatie necunoscuta inchiriati un GPS navigator.

    Republica Moldova se mindreste cu peisajele sale pitoresti,cu oamenii sai ospitalieri si cu monumentele sale istorice.Daca va-ti planuit sa vizitati aceste meleaguri nu ezitati sa apelati la masini in chirie in Chisinau, Moldova deoarece nu este nimic mai placut decit sa fii singur stapinul timpului tau si sa-ti organizezi singul programul de vacanta.

Serviciul de inchiriere auto in aeroport Chișinău

    Odata ajunsi la Aeroportul Chisinau puteti apela la serviciul de inchirieri auto in Chisinau pentru serviciul de transef Aeroport-Hotel sau Aeroport-Apartament,unde veti fi asteptat de un agent al auto chiriei care va va conduce pina la destinatie.Daca aveti inclusa in agenda o calatorie sau excursie la o destinatie necunoscuta puteti apela la serviciul soferului de la auto chirie care va fi la disponibilitatea dvs. pe parcursul integii calatorii.Dar daca totusi ati hotarit sa va aventurati si sa porniti la drum singur inchiriati de la auto chirie un GPS navigator care va ajuta sa evitati multe dificultati.GPS navigatorul are instalate cele mai detaliate harti atit ale Chisinaului cit si ale Moldovei si intregii Europe.

    Auto in arenda Chisinau, Moldova de clasa economa. Odata ce aveti nevoie de un autoturism in arenda dvs. puteti apela la serviciile companii noastre.www.bestrent.md ofera masini sigure, comfortabile, si econome. Cind luati o masina in arenda trebuie sa atrageti atentia la urmatoarele aspecte: starea tehnica a masinii, dotarile acesteea precum si un aspect destul de important cum ar fi: consumul mediu la suta de kilometri parcursi.

    Deci daca optati pentru o masina in arenda pe termen lung, sigur optimal va fi sa luati un autoturism cu consum redus de combustibil. Respectiv la noi puteti gasi astfel de masini la un pret foarte avantajos, plus la toate pretul variaza in dependent de perioada pentru care luati masina. Deci cu cit perioada de arenda va fi mai mare cu atit pretul va fi mai mic. Pentru clienti permaneti si fideli oferim si alte facilitate cum ar fi livrare gratuita la aeroport sau domociliu, darea in folosinta cu titlu gratuit a scaunului pentru copil si a navigatorului precum si alte avantaje placut surprinzatoare.

Inchiriere auto Chișinău

    La compania noastra fiecare client se trateaza individual luind in consideratie astfel necesitatile si preferintele fiecaruia. La fel dvs. dispuneti de asistenta mobila 24/24 pe tot teritoriul Republicii Moldova, ceea ce va va asigura un ajutor rapid in cazul in care intilniti o careva dificultate in exploatarea in cazul cind luati un auto in arenda in Chisinau, Moldova.

    Astazi cu calatoriile cu automobilul putin pe cine ai putea sa surprinzi, tot mai multa lume prefera sa-si petreaca vacanta sau timpul liber deplasindu-se cu un automobil spre o anumita destinatie. Aceasta alegere nu este una dintre cele mai econome, insa prevaleaza prin comfortul oferit si posibilitatea de a alege sinestatator traseul pe care doriti sa mergeti si respective va ofera posibilitatea de a va largi spectrul de posibilitati si cunostinte in calatorie. In prezent tot mai multa lume nu mai vor sa aiba o vacanta planuita dupa un anumit sablon, sa fie condusi de un ghid sau sa mearga in unele si aceleasi locuri deoarece doar asta le ofera o agentie de turism. Fiecare din noi sintem o personalitate individuala si prin asta ne remarcam chiar si cind vine vorba de odihna.

    Multi concetateni de ai nostri isi aleg destinatii mai apropiate de odihna, deci aici in Europa, insa nu este exclusa idea de a avea o vacant de neuitat si pe un alt continent. Oriunde dvs. nu v-ati afla puteti apela la o masina in arenda pentru a va satisface necesitatile personale. Apelind la acest serviciu in Europa dvs. veti fi garantat increzut in calitatea serviciilor si masinilor pe care le veti primi, chiar daca pretul nu este chiar atit de mic. Insa pretul pentru auto in arenda este destul de motivat, luind in consideratie preturile pentru transportul public in Europa.

    Plus la toate daca calatoriti cu prietenii masina in arenda sigur va fi mai accesibila si mai comfortabila pentru a ramine cu o amintire placuta despre calatoria petrecuta. Inca un avantaj care poate fi remarcat este faptul ca luind un auto in arenda in Europa, in unele tari cu un nivel dezvoltat al turismului vi se ofera posibilitatea de a lua masina intr-o tara si a o returna in alta la oficiul aceleiasi companii. Arenda auto in aeroport Fiecare persoana isi doreste o vacanta de neuitat, insa cite odata planificind un tur intr-o tara straina alegi o destinatie ce ti se potriveste perfect si dupa posibilitati financiare si dupa preferinte, insa nu ai transport pentru a ajunge acolo. Dar fara masina este destul de greu in ziua de azi, deoarece plecind intr-o tara sau oras necunoscut preturile la transportul public va pot surprinde neplacut. Plus la toate costul serviciilor unui taxi pentru o persoana straina poate fi dublat sau triplat din partea soferilor de rea credinta. Iata de ce in prisma celor expuse anterior apare o alternativa - de a lua o masina in chirie in Chisinau .

    Firmele specializate in acest domeniu cunosc toate aspectele si necesitatile persoanelor care au nevoie de o masina in chirie in Moldova, astfel apelind la acest serviciu fiti siguri ca veti fi ghidat spre o alegere convinabila, deoarece fiecare tine la reputatia sa profesionala si doreste ca clientul de azi sa devina client fidel si in viitor. De aceea managerul sau agentul firmei va va propune spre chirie in Moldova , Chisinau doar auto ce intradevar vi se potrivesc. Factorul cel mai important si cel mai bine cunoscut care influenteaza decizia unei persoane de a lua in arenda o masina in Chisinau sigur ca este pretul acesteea . Iata de ce compania noastra merge la intimpinarea clientului si ofera reduceri mari pentru perioade mai mari. Spre exemplu daca o masina va costa 25 euro pentru o zi, la solicitarea clientului de a lua in arenda un auto in Chisinau, Moldova pe o perioada mai mare , acesta poate ajunge si la 16 euro pe zi (detalii vezi aici).

    Totul depinde de auto solicitat in chirie si de perioada, plus persoanele fidele primesc reduceri si bonusuri adaugatoare. Deci ce va poate oferi www.bestrent.md : masini sigure, econome, comfortabile si nu in ultimul rind la un pret atractiv. Doriti sa faceti o calatorie prin tara sau in afara tarii, nu-i nimic mai simplu – acum aveti posibilitatea de a lua un auto in arenda in Chisinau , platind o suma modesta si de a va satisface toate necesitatile, primind astfel o multime de prioritati si satisfactie. Toate acestea sint posibile datorita parcului de masini ce se ofera spre chirie. Toate masinile sint intr-o stare tehnica perfecta, ceea ce ofera siguranta si comfort la trafic. Innoirea permanenta a parcului auto ofera posibilitatea clientilor de a alege masina ce i se potriveste, un lucru indiscutabil destul de important. Luind in consideratie cele expuse mai sus, in cazul in care doriti un auto in arenda in Moldova, Chisinau luati o decizie corecta si nu veti regreta ca ati apelat la serviciul de auto chirie Chisinau

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image