Inchirieri auto chisinau ofera scaun auto in chirie

Inchirieri auto chisinau ofera scaun auto in chirie

    Scaun auto pentru copii – este un scaun, care este instalat în masina pentru transportul copiilor. Centurile de siguranta ale automobilului sint destinate pentru adulti. Pentru transportul copiilor de la naștere până la aproximativ 12 de ani (până în momentul în care copilul atinge greutatea de 36 kg și înălțimea lui nu se ridică la mai mult de 1,5 metri) sunt folosite scaune auto pentru copii.

    Sarcina principală a scaunelor auto pentru copii este de a proteja pasagerul in caz de accident, dar si in caz de frinare urgenta sau o manevra brusca. Este important ca scaunul de masina pentru copii sa fie cuplat în mod corespunzător în vehicul, și copilul din scaun sa fie fixat în mod corespunzător. Pentru acesta scaunele automobilelor sunt echipate cu etichete care au instrucțiunile corespunzatoare care descriu clar metodele corecte de atașament. De asemenea, scaune auto pentru copii ajuta copiii să călătorească în confort.

scaun auto pentru copii

 Scaunele auto pentru copii pot fi divizate in citeva grupe:

Grupa 0 greutatea copilului - mai puțin de 10 kg. Vârsta aproximativă - de la naștere pina la 6 luni. Ancorarea - lateral față de direcția de deplasare.

Greutate grupa 0 + copil - mai puțin de 13 kg. Vârsta aproximativă - de la naștere la 1 an. Ancorarea – contrar directiei de miscare a automobilului.

Greutatea Grupa I copilului - 9-18 kg. Vârsta aproximativă - de la 9 luni la 4 ani. Ancorarea – cu fata spre directia de miscare (scaunele auto sunt asociate Grupa 0 / I, care pot fi, de asemenea, instalat cu fața spre directia miscarii).

Greutatea Grupul II copilului - de la 15 la 25 kg. Vârsta aproximativă - de la 3 la 7 ani. Ancorarea - spre directia miscarii.

Greutate grupului III copilului - 22 la 36 kg Vârsta aproximativă - de la 6 la 12 ani de ancorare - spre directia miscarii. Scaunele auto pentru copii care se produc in prezent pot fi universale,adica pot fi folosite pentru toate vistele datorita constructiei transformabile a acestora.

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image