Intrebari frecvente in privinta chiriei masinilor si autoturismelor

Intrebari frecvente in privinta chiriei masinilor si autoturismelor

Care sunt condițiile pentru a inchiria o masina ?

- Condițiile obligatorii pentru posibilitatea de a inchiria o masina in Chisinau , Moldova – sint vârsta minimă de 23 de ani de experiență de conducere de cel puțin 3 ani.

Ce este inclus în plata pentru chirie ?

- Prețul specificat pe site-ul de închiriere de mașini include : livrarea in Chisinau , kilometraj nelimitat , 24 ore asistenta tehnica.

Cum se da masina in chirie, cu un rezervor gol sau plin ?

- La majoritatea masinilor pe care le oferim spre inchiriere rezervorul este plin , si la intoarcerea masinii ar trebui să fie la același nivel. Orice fluctuatie de la acest nivel vor fi plătita cu un 1,2 euro / litru .

In ce stare se da autoturismul spre inchiriere si cit dureaza intocmirea contractului de arenda ?

- Masina se preda in stare foarte buna, curata interior si exterior, cu un rezervor plin . Intocmirea contractului de chirie durează aproximativ 10-15 de minute .In cazul in care masina se intoarce ne curatata, locatarul trebuie să plătească 120 de lei pentru spalarea complexa a masinii .

Ce sancțiuni se aplică în caz de întârziere la întoarcerea unui vehicul închiriat ?

- Dacă luați o masina de inchiriat si nu sa întors în timp, vi se va percepe o taxa suplimentara de 5 euro / oră întârziere , dar în cazul intarziat mai mult de 4 ore va fi încasat în avans plata întreagă pentru o zi în funcție de suma chiriei specificata în contract . În cazul în care clientul nu restituie autovehiculul închiriat în termenul prevăzut în contractul de închiriere și nu ia legatura cu compania mai mult de 6 ore , masina va fi declarata disparuta și l ocatarul va suporta toate costurile și cheltuielile ulterioare.

Care sunt costurile de servicii suplimentare oferite de închiriere de mașini, Chisinau , Republica Moldova ?

- Scaun auto pentru copii 1 euro / zi - Chirie GPS Navigator 1 euro / zi - Rent a car cu sofer 15 euro / zi Livrarea masinii la aeroport de la 08-00 pina la 20-00 este de 5 euro și de 10 euro de la 20-00 pina la 08-00

Ce trebuie să faceți în caz de pierdere a documentelor sau a cheilor de la masina de închiriata ?

- În caz de pierdere a documentelor sau cheile de la masina va fi percepută o sumă minimă de 100 de euro per unitate .

Cum pot prelungi contractul de chirie ?

- Dacă doriți să extindeti perioada de inchiriere , trebuie să ne contactați prin telefon sau e-mail pentru a verifica posibilitatea de prelungire a vehiculului și va trebui sa va apropiati la birou pentru a semna un nou contract de închiriere și pentru a plati chiria .

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image